over frits

Met beiden opa’s in de bouw, een vader die als elektricien werkzaam is en een broer als stukadoor was het voor Frits een logische stap om als timmerman aan de slag te gaan. ‘Het zit bij ons in het DNA. Ik heb voor mezelf goed gekeken wat mij het meest aansprak en dat bleek de diversiteit en creativiteit van het allround timmerwerk te zijn.’

Frits is acht jaar werkzaam voor een werkgever in de bouw geweest, maar besloot op 6 februari 2017 de knoop door te hakken en voor zichzelf te beginnen.

‘Het was mijn droom om alles in eigen hand te hebben. Ik heb graag de ruimte om met de klant alle mogelijkheden te verkennen en samen tot het beste eindresultaat te komen. Ik word nu niet meer geremd in de aandacht en dus de creativiteit die ik kan leveren aan de klant. Ik kan bovendien nu mijn eigen tijd indelen, materiaalkeuzes maken en daarmee de kwaliteit leveren die ik voor ogen heb.

Het mooiste van mijn vak is het regelwerk en de zorgen uit handen nemen. Of dat nu gaat om het afhangen van een deur of de bouw van een droomhuis, ik neem ieder project met evenveel enthousiasme aan.

Als ik iets niet alleen afkan dan heb ik een betrouwbare club mensen om mij heen verzameld die mij kunnen assisteren.’