Frits Huijbers Timmerwerk

Heeft u plannen voor nieuwbouw, aanbouw óf om te verbouwen?

 

Dan is Frits de allround timmerman die u de beste bouwoplossing biedt.

‘Ik kan op de traditionele wijze mijn werkzaamheden verrichten en ben altijd op de hoogte van alle nieuwe regels, zoals luchtdicht bouwen. Ik school mezelf continue bij door alle ontwikkelingen op de voet te volgen. Bovendien vind ik het erg leuk om vernieuwend bezig te zijn en zit ik boordevol inspiratie en onderscheidende ideeën die ik graag deel met mijn klanten. U kunt mij bellen wanneer u iemand nodig heeft die, met spoed, een kleine reparatie kan uitvoeren. U kunt mij bellen om een inloopkast op maat te maken of een dakkapel te plaatsen. U kunt mij bellen om grootschalige renovaties en nieuwbouwprojecten aan te nemen. Maar u kunt mij ook bellen om te sparren over een bepaald project of wanneer u ergens vastloopt!

 

Ik kom graag langs om vrijblijvend uw wensen te bespreken en samen te kijken naar de mogelijkheden.

Ik werk met een vast uurtarief, alsmede met een afgesproken projectprijs.’

Frits is werkzaam in het Land van Cuijk e.o.